Adana E-Ticaret Firmaları

Adana E-Ticaret Firmaları

E-ticarete Başlamanız İçin 10 Sebep

•    Büyüyen E-ticaret Hacmi
2019 yılına göre Türkiye’nin e-ticaret hacmi %64 artarak yaklaşık 92 milyarlira olmuştur. Pandeminin etkisiyle de artık e-ticaretin alternatif bir yol olmadığını belirten uzmanlar, pazaryeri değişimine büyük bir dikkat çekiyor. Özellikle giyim ve ayakkabı kategorilerinde meydana gelen büyüme, online perakendenin ne denli önemli olduğunu vurgular niteliktedir.
E-ticarette kullanıcı davranışları, sepet miktarı ya da siteye ziyaret oranı gibi yöntemlerle belirlenen bu hacim, dijital pazarların gelişen dünyada ne kadar önemli olduğunu istatistiksel olarak bizlere göstermektedir.
•    Müşterileriniz İçin 7/24 Açık Mağaza Deneyimi
E-ticaret sitesi kurmak, müşterileriniz için 7/24 açık mağaza deneyimi sağlayarak kalıcı müşteriler kazanmanıza da yardımcı olacaktır. E-ticaretin en büyük avantajlarından biri olarak bilinen 7/24 açık mağaza deneyimi, birçok insanın sanal mağazaları tercih etmesinin yaygın bir nedenidir.
Fiziksel olarak var olan mağazaların belirli açılış ve kapanış saatleri bulunmaktadır. Kapanış saatinden sonra müşteriler mağazanızı ziyaret edemez ve satış yapamazsınız.
E-ticaret sitelerinde ise durum tamamen farklıdır. Sahip olduğunuz web sitesi siz uyurken bile para kazandırma imkanına sahiptir. Günün her saati müşterilere sahip olduğunuz hizmetler ve ürünlerle ulaşabildiğiniz için kazancınız da aynı ölçüde artış gösterebilmektedir.
•    Zamandan ve Mekandan Bağımsız Para Kazanın
Eğer bir e-ticaret sitesine sahipseniz zamandan ve mekandan bağımsız olarak istediğiniz her yerde ve istediğiniz her saatte satış operasyonlarını yürütebilirsiniz! Bu durumun en büyük faydası ise zamandan tasarruf etmenizdir.
Bu sayede; firmanız için daha etkili stratejiler belirleyebilir, kendinize daha çok vakit ayırabilir ve daha çok dinlenebilirsiniz. Uzun mesai saatlerinin insanlarda meydana getirdiği olumsuz etkiler e-ticaret deneyimi ile büyük oranda azalmaktadır.
•    Hedef Kitlenizi Genişletin: Lokalden Globale E-İhracat
Sahip olduğunuz web sitesi, yeni pazarlar bulmanızı ve büyük olmayan yatırımlarla küresel ticaret yapmanızı sağlar. E-ticarette küresel pazar imkanları oturduğunuz yerden dünyanın her yerine ürün ve hizmet satışı yapmanızı sağlar. Markanızı ya da firmanızı globale taşımak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey doğru adımlarla e-ticaret sitesi kurmak olacaktır.
•    Pandemi Gibi Olağanüstü Durumlarda Bile İşinizi Büyütün
Pandeminin getirmiş olduğu dijital alışkanlıkların uzun bir süre daha aynı şekilde devam edeceği öngörülüyor. Yapılan araştırmalar ve anketler de tüketicilerin e-ticaret davranışlarını koruyacağını belirtiyor.
Pandemi döneminde kapatılan birçok fiziksel mağaza satış faaliyetlerine e-ticaret ile devam etti ve aynı şekilde büyüdü. Siz de e-ticarete başlayarak pandemi gibi olağanüstü durumlarda bile zarara uğramadan işinizi büyütme imkanına sahip olabilirsiniz.
•    Müşterileriniz İçin Konforlu Alışveriş İmkanı
E-ticaret, her ne kadar satıcı için zamandan tasarruf sağlasa da bu durum müşteriler için de aynıdır. Farklı konumlarda bulunan birçok müşteri için markanıza ait e-ticaret sitesi ile satış gerçekleştirebilirsiniz.
Mağazaya gitmek, araç için park yeri bulmak, kalabalık ortamlarda bulunmak ya da kasada sıra beklemek müşteriler için can sıkıcı durumlar olabilir. Bilgisayardan ya da mobil cihazlardan alışveriş yapılabilmesini sağlayan e-ticaret, müşterileriniz için konforlu bir alışveriş imkanı tanımaktadır.
•    Müşterilerinizi ve Hedef Kitlenizi Yakından Tanıma İmkanı
Dijital pazarlama araçlarından olan Google Analytics ya da Google Tag Manager gibi araçlar sayesinde e-ticaret sitenizde kullanıcı davranışlarını gözlemleyip raporlama yapabilirsiniz. Böylece, hedef kitlenize ulaşıp ulaşamadığınızı takip edebilir ve müşteri profillerini analiz edebilirsiniz.
Satışını yaptığınız ürün ya da hizmetin kimler tarafından alındığını bilmek daha iyi stratejiler oluşturup şirketinizin büyümesine doğrudan bir etki sağlayacaktır.
•    Maliyetleri Azaltın
E-ticaret sitesine sahip olmak ya da e-ticaret sitesi kurmak, fiziksel bir mağazaya sahip olmaktan daha az maliyetlidir. Örneğin bir e-ticaret sitesi ile fiziksel olarak faaliyet gösteren bir mağaza için ödeyeceğiniz tüm elektrik faturalarından ya da ihtiyaç maliyetlerinden tasarruf edebilirsiniz. Kiralar, dekorasyon ya da ekipman sağlanması gibi maliyetler e-ticarette bulunmamaktadır.
Ayrıca, IdeaSoft gibi çevrim içi mağaza oluşturmanıza yardımcı olan ve küçük bir bütçe gerektiren hazır çözümler bulunmaktadır. İşletmenizi ve ürünleri belirledikten sonra e-ticaret sistemini demo seçeneğiyle test edebilir ve e-ticaretin sizin için yararlı olup olmadığına karar verebilirsiniz.
•    Dijitalin Gücünden Faydalanarak Müşterilerinizle Sürekli İletişimde Olun
E-ticaret siteniz için dijital dünyanın tüm araçlarından faydalanabilirsiniz. Çeşitli fırsat ürünleri kategorileri, promosyonlar, müşteri teklifleri ya da kuponlarla müşterilerinizi kalıcı hale getirebilir ve iyi bir alışveriş deneyimi yaşamalarına yardımcı olabilirsiniz.
Çevrim içi pazarlama çalışmalarınızı takip uygulamaları ile ölçümleyerek, kampanya ya da promosyonlarınızın ne denli işe yaradığını görmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, müşteri geri bildirimleri ile sitenizi geliştirebilir ve markanız ya da müşterileriniz için daha doğru adımlar atabilirsiniz.

E-Ticaretin Faydaları

  • Firmanın internet üzerinden müşterilerine bilgi sunabileceği 7/24 açık bir şubesi oluşur.
  • Elektronik ortamda saniyeler içinde veriler aktarıldığından zamandan tasarruf gerçekleşir.
  • Müşteri için daha fazla ürün seçeneği sunulmaktadır.
  • Sanal mağazanız , maddi yükünüzü azaltır.
  • Stok , maliyet bilgileri elektronik ortamda olduğu için tedarikçi firma stok yapmak durumunda kalmaz. Stoğunda ne kadar ürünü olduğunu ve bu ürünlerden kaç tane sattığını bilir.
  • Tedarikçinin büyük bir ofise ihtiyac duymadan internet üzerinden sanal alışveriş merkezini oluşturmasına olanak sağlar.
  • İnternet gibi global bir ortamda kolay kolay dalgalanma olmayacağı için enflasyon nedeniyle zarar oluşmaz.

Adana E-ticaret sayfamızı inceliyebilirsinizhttps://adanaeticaret.com/


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis
Yükeniyor

TEKLİF FORMU

Teklif Almak İstediğiniz Hizmet


Bu kısımda teklif almak istediğiniz işten kısaca bahsediniz.