e-Ticaret Girişiminiz İçin İş Fikirleri

e-Ticaret Girişiminiz İçin İş Fikirleri

 

 Bir e-ticaret işi başlatmak istiyor musunuz? E-ticaret işi, fonların / verilerin iletilmesini veya mal ve hizmetlerin elektronik bir ağ veya internet üzerinden alım satımını ifade eder.

Genel olarak, bu işlemler işletmeler arası (B2B), işletmeler arası (B2C), tüketiciden tüketiciye (C2C) ve tüketiciden işletmeye (C2B) ele alınır. Bir çevrimiçi iş kurma konusunda ciddi iseniz, ancak fikirler hakkında endişeleniyorsanız, sizin için harika bir listemiz var.

 

1) Başlangıç İş Fikri - Çevrimiçi Öğrenme Platformları
Aklınıza gelebilecek ilk ve en önemli e-ticaret iş fikri bir çevrimiçi öğrenme platformuna başlamaktır. Piyasada geniş eğitim portalları olmasına rağmen, bu işe başlayamayacağınız anlamına gelmez. Çevrimiçi portallar hala gelişiyor ve bu da işletmeniz için bir yol sunuyor.

Tek yapmanız gereken çevrimiçi ders almak isteyen öğrencilere bakmak. Birçok öğrenci geleneksel yollarla çalışmak istemez. Bu nedenle bu alan çok açıktır ve işinizi kurmak için akademik, mesleki veya diğer alt nişler için bir alan seçmeniz gerekir.

2) Başlangıç İş Fikri - Online Bakkal ve Gıdalar
Online market ve gıda mağazalarının iş fikri hakkında ne düşünüyorsunuz? Günümüzün teknolojik dünyasında, bu tür işler birkaç kişiyi kendine çekmektedir. Bu endüstrinin karlılığı, satıcılarla olan ilişkilerinizi nasıl yönettiğinize bağlıdır. Daha da önemlisi, müşterileri işletmenize nasıl çekeceğiniz.

Çalışan insanların hayatlarında bakkal ürün ve hizmetlerine olan yüksek talep ile, bu niş önümüzdeki yıllarda en büyük e-Ticaret başlangıç fikirlerinden biri olmaya devam edecektir. Zamanla, işinizin büyüdüğünü hissettiğinizde, pazardaki hizmetlerinizi ve ürünlerinizi de artırabilirsiniz. Bu şekilde, işletmenizin harika bir görüntüsünü oluşturabilir ve şirketten gelir elde edebilirsiniz.

3) Startup Business Idea- Sosyal Medya Danışmanlığı İşletmesi
Sosyal medya ağı siteleri son birkaç yılın en iyi başlangıç fikirlerinden biri haline geldi. Bu iş için, çevrimiçi 24 * 7 olmalı, hizmetleriniz / ürünleriniz hakkında uygun bir web sitesine sahip olmalısınız. Bu şekilde müşterilerinizin güvenini kazanabilirsiniz. Kullanıcılarınız için ne kadar çok kullanılabilir olursanız, müşteriler o kadar güvenli ve memnun olur.

Sosyal medya siteleri müşterinin çevrimiçi şirketinin belkemiğidir. Bu, bir sosyal medya danışmanı olarak müşterilerinizin çevrimiçi medya kampanyaları oluşturmalarına yardımcı olabileceğiniz anlamına gelir. Bu kampanyalar videoların, blogların, forumların ve diğer sosyal medya özelliklerinin kullanımını içerir.

4) Başlangıç İş Fikri - Bebek Tulum
Evinizde çocuk var mı? Ya da belki de etrafta olduklarında mutlu hissediyor musunuz? Evetse, bebek tulumlarını uygun fiyatlarla satmaya başlayabilirsiniz. Bebek tulumu çok sevimli. Günümüzde herkes bebeğin sevimli elbiselerine aşık oldu. Bu nedenle, bu e-Ticaret işi, önemli arama hacmi gösterdiğini kanıtladıkları için harika bir fikir olacaktır.

Özellikle bebek giysileri için bir çevrimiçi mağaza açmak istiyorsanız, trend ürün kategorinize bebek tulumu ekleyebilirsiniz. Yeni çeşitlilik ekleyerek, ebeveynler için tek noktadan alışveriş yapmanıza ve genel olarak işinizin kârını artırmanıza yardımcı olacaktır.

5) Başlangıç İş Fikri - E-ticaret Hizmet Sağlayıcısı
2020'de bir başlangıç başlatmak için kova listenize ekleyebileceğiniz başka bir e-ticaret iş fikri bir e-ticaret servis sağlayıcısı haline geliyor. Bu iş için tüm arka ofis sistemlerini, bir e-ticaret işletmesinin BT yönlerini ve işletmenin altyapısını ele almanız gerekecektir. BT uzmanları, ürünlerini satmaya ve markalarını büyütmeye odaklanabilmeleri için bir profesyonel e-ticaret hizmeti sağlayıcısı tutmayı tercih ediyor.

6) Başlangıç İş Fikri - Çevrimiçi Müşteri Katılımı Platformu
E-ticaret işinin karı büyük ölçüde müşteri hizmetlerine bağlı olduğundan, girişimciler her zaman daha fazla kullanıcı çekmek için çeşitli müşteri katılım platformlarını ararlar. Artık kullanıcıların her ürün ve hizmet için birçok seçeneğe sahip oldukları gerçeğini inkar etmek yok.

İletişimde ve müşterileri ikna etme yeteneğinde iyiyseniz, bu iş fikrini tercih edebilirsiniz. Bu işte, kullanıcıların şikayetlerini dinleyecek ve anlayışınıza göre saklayacaksınız. Çevrimiçi bir müşteri katılım platformu, çevrimiçi perakendecilerin kullanıcılarla etkileşime girmesi için çeşitli video teknolojilerinin kullanımını sunar. Daha da önemlisi, kullanıcının sorularının ve endişelerinin sorularını sorunsuz bir şekilde cevaplayın.

7) Başlangıç İş Fikri - Selfie Drones
Hiç selfie uçağı duydunuz mu? Şimdilik, özellikle partilerde çok moda oldular. Yani, partilerin büyük bir hayranı iseniz ve fotoğrafçılıkta bazı becerilere sahipseniz, bu iş fikirlerini tercih edebilirsiniz.

Onları satabilmek için çevrimiçi bir selfie drone mağazası açabilirsiniz. Örneğin, drone'ları çiftçilere sunabilir, böylece videografçılar aracılığıyla bitkilerini izleyebilirler. Selfie dronları, bireylerin selfie'ye ihtiyaç duymadan farklı açılardan kolayca resim çekmelerine olanak tanır.

8) Başlangıç İş Fikri - Kitle fonlaması siteleri
Kitle fonlama siteleri, yeni bir iş fikrini finanse etmek veya mevcut girişimi büyütmek için yatırımcılardan veya girişimcilerden az miktarda para kullanan sitelerdir. Bu siteler genellikle yeni yapılan girişimcilerin sosyal bağlarını LinkedIn, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya ağları aracılığıyla arttırmaktadır. Bu şekilde, yeni işletme sahipleri, başarılı olanlardan çeşitli şeyler öğrenebilir veya yatırımcıları nasıl çekeceklerini ve yeni işletme için görünürlük sağlayabileceklerini de öğrenebilirler.

9) Başlangıç İş Fikri - Ticaret Platformu
Yeni yapılan e-ticaret girişimleri için, işlerini büyütmelerine yardımcı olabilecek tedarikçileri ve tedarikçileri bulmak zordur. Bunun nedeni, tedarikçilerin genellikle, uzun süredir ilişki kurabilecekleri ve markası sizinkiyle kolayca tanınabilecek büyük perakende mağazalarıyla çalışmayı tercih etmeleridir.

E-Ticaret iş dünyasına girmeyi düşünüyorsanız, satış platformunu kurmayı seçebilirsiniz. Bu işte, tedarikçiler ve müşteriler için bir köprü görevi görürsünüz. Kısacası, envanterle uğraşmak konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

10) Başlangıç İş Fikri - 3D Varlıklar Mağazaları - İş Fikri
3D varlık mağazaları ne olacak? Daha önce, en iyi iş fikirlerinden biri değildi. Ama şimdi, 3D varlıklar sıcak bir meta haline geldi. Tüm bunlar 3D oyunlar ve AR / VR uygulamaları sayesinde. Ayrıca, birkaç hükümet yetkilisi de bu işi daha verimli hale getirmek ve insanlar arasında 3D ürünlere olan talebi arttırmak için yarışmalara başladı.

Bu nedenle, üçüncü taraf geliştiricilerin varlıklarını ekleyerek veya (tercihen) kendi varlıklarınızı oluşturarak kendi 3D varlık mağazanızı başlatmak iyi bir fikirdir. Çevrimiçi mağazayı açmak istemiyorsanız, varlıkları satışa, hatta aylık veya yıllık abonelik için koyabilirsiniz.

11) Başlangıç İş Fikri - Online İş Danışmanlığı
her işletme sahibi, markalarını daha cazip hale getirmelerine yardımcı olabilecek bir iş danışmanı kiralamak ister. Bu alan hakkında bilgili olan sizseniz, müşterileriniz için bir çevrimiçi kampanya oluşturabilirsiniz. Müşterinizin işi için çevrimiçi kampanya portalları oluşturarak, işletme hakkında farkındalık yaratabilir ve müşterinizin işine ömür boyu müşteri bağlılığı oluşturabilirsiniz.

Bir çevrimiçi iş danışmanı olarak, müşterinin web sitelerinin içeriğine de dikkat etmeniz gerekir. İçeriği, müşterinizin işinin mesajını ve tonunu deşifre edecek şekilde güncellediğinizden emin olun. Müşterileri web sitelerinde, sosyal medyada, e-postalarda, reklamlarda ve diğer marka malzemelerinde alakalı içeriklerle de etkileşime sokabilirsiniz.

12) Başlangıç İş Fikri - E-Kitap Yazarı ve Yayıncısı
Dijital okuma cihazlarına olan yüksek talep sayesinde, e-Kitaplar ve Kindle bulut okuyucu kitap severler arasında ünlendi. Eğer iyi bir yazarsanız, bir e-Kitap yayınlayabilirsiniz. Bir e-Kitap yayınlamak, geleneksel basılı kitaplara göre daha fazla fayda sağlar. Başlıca faydaları, özellikle yayıncılık maliyetleri en düşük seviyede olduğundan ve nakliye masrafları olmadığından giderlerdir.

13) Başlangıç İş Fikri - İçerik Oluşturma
Web siteniz için daha fazla bağlantı oluşturmak için diğer web sitelerini bağlama sanatıdır. Bu süreç insanların arama motoru sıralamasını yükseltmek için yardımcı olduğundan, bu tür iş talep yüksektir. Genellikle bağlamınızın bağlantılarından yararlanabilecek hiçbir risk, püf noktası veya boşluk içermez.

Bu strateji için, içeriğinizin değerini artıracak bağlantıları aramanız yeterlidir. Web sitesi sahiplerini, çevrimiçi ürün kataloglarının dışında içerik düzenleyicileri oluşturma ve tanıma gereği konusunda ikna ettiğinizde, para oluşturmanız sizin için daha kolay olacaktır. İçerik mükemmelse ve bağlantılar paylaşılıyorsa, siteye daha fazla trafik getirilmesine yardımcı olur.

14) Başlangıç İş Fikri - Bulut Bilişim İşi
Günlüğünüze dahil edebileceğiniz başka bir e-ticaret iş fikri bir bulut bilişim işine başlamaktır. Çünkü bulut bilişim, bireylerden kamu ve özel kuruluşlara kadar herkes tarafından kullanılıyor. Girişimciler bu sistemi, özellikle bulut bilişim verileri internette depolarken, uyumlu bir cihaz kullanarak her yerden bilgiye erişmek için kullanırlar. Bu e-ticaret iş fikrini düşünüyorsanız, potansiyel müşterilerinizin ihtiyaçlarını ve risklerini bilmeniz gerekir. Kimse iş bilgilerini sızdırmak istemez, bu nedenle bu e-ticaret işi için çok sıkı olmalısınız.

15) Başlangıç İş Fikri - Ağ Pazarlama
Ve son olarak, 2020'de başlamak için en iyi e-ticaret iş fikri bir ağ pazarlama işidir. Bu fikir, esnek bir iş yürütmeye inanan insanlar arasında modaya uygun. Bu tür bir girişim genellikle birden fazla seviyede gerçekleşen ödemelerle çok amaçlı olarak bilinir.

kaynak:girisimcikafasi


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis
Yükeniyor

TEKLİF FORMU

Teklif Almak İstediğiniz Hizmet


Bu kısımda teklif almak istediğiniz işten kısaca bahsediniz.